Gevelreiniging - Reinigen van uw gevel - Onderhouden - Renoveren - Gevels - Reiniging - Torbo - DecaperenGevelreiniging, Reinigen van uw gevel. Onderhouden en renoveren van gevels!


Het resultaat van een goede gevelreiniging is telkens weer verbluffend. Oorspronkelijke kleuren komen weer tevoorschijn en uw gevel krijgt de verzorgde uitstraling terug zoals die ooit bedoeld was. Luchtvervuiling, algenvorming en andere vervuiling zetten zich na verloop van tijd af op uw gevel. Zichtbare vervuiling of een doffe laag op uw gevel zijn op den duur onvermijdelijk. Deze afzetting is natuurlijk minder fraai, maar misschien nog wel erger is dat het uw gevel kan aantasten. Reinigen van uw gevel is dan de oplossing.

Echter, niet iedere gevelreiniging is geschikt voor iedere gevel. ASMS is specialist in het onderhouden en renoveren van gevels. Het maakt hier onderdeel van uit en is dan ook onderdeel van ons dagelijks werk. Hierdoor beschikken wij over de ervaring, expertise en juiste apparatuur om iedere gevel weer in de oude glorie te herstellen.

Welke soort reiniging voor uw gevel het meest geschikt is wordt bepaald door zaken als soort en mate van vervuiling en het materiaal waaruit uw gevel bestaat. Bij ASMS werken we veel met het Torbo-systeem, een zachte maar effectieve reiniging waarbij een mengsel van zand en water onder druk over de gevel worden gestraald en zo de vervuiling verwijdert. Met deze vochtige zandstraling worden zeer goede resultaten geboekt. De techniek is geschikt voor vrijwel iedere gevel, zelfs de meest kwetsbare gevels kunnen zonder risico met het Torbo-systeem worden gereinigd. Groot voordeel is bovendien dat het een stofvrije en milieuvriendelijke gevelreiniging is. Daarnaast behoort ook droog zandstralen bij ASMS tot de mogelijkheden. Deze techniek passen wij vooral toe op houten oppervlakken.

Decaperen, ofwel het verwijderen van oude verflagen is ook een vorm van gevelreiniging. Het wordt toegepast in de fase voorafgaand aan de vervanging van de oude afwerkingslaag op uw gevel door een nieuwe. Omdat echter niet iedere verflaag zonder meer verwijderd kan worden en schade aan uw gevel, bij onjuist decaperen op de loer ligt, is specialistische kennis hierbij gewenst. ASMS is u dan ook graag van dienst.

Als u zich bijna niet meer kunt herinneren hoe mooi uw gevel vroeger was, is het wellicht tijd voor een gevelreiniging. Laat u verrassen door de oorspronkelijke schoonheid van uw gevel!