Gevelbescherming

Gevelbescherming voorkomt schade aan gevels door invloeden van buitenaf en vereenvoudigt arbeidsintensieve onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Het zorgt ervoor dat uw gevel langer mooi en schoon blijft en nog slechts minimaal vatbaar is voor schadelijke invloeden. Zo realiseert u een optimale conservering van uw gevel en een veel langere levensduur dan bij gevels waarop geen gevelbescherming is aangebracht.

ASMS werkt hiervoor met hydrofuges, een waterafstotend en dampdoorlatend impregneermiddel voor gevels. Hydrofuges beschermen duurzaam tegen de negatieve gevolgen van weersinvloeden, algenvorming maar ook van ander vuil zoals van verkeer en industrie.

Er zijn verschillende soorten gevels en daarom ook verschillende soorten hydrofuges, die op verschillende manieren worden verwerkt en aangebracht. Bij ASMS kunnen wij u uitstekend adviseren over wat voor uw specifieke gevel de beste behandeling is. Vervolgens voeren wij deze op een professionele manier voor u uit, zodat u nog jarenlang van een mooie gevel kunt genieten.

In specifieke gevallen behandelen wij uw gevel met een anti-graffiti coating, speciaal bedoeld ter voorkoming van het binnendringen van verfstoffen die schade aan uw gevel kunnen veroorzaken. Hiermee wordt permanente schade aan uw gevel, als gevolg van bekladding voorkomen en zijn de verfdelen die voor deze ongewenste bekladding worden gebruikt, gemakkelijker te verwijderen. Bovendien beschermt de anti-graffiti coating niet alleen tegen het binnendringen van verfstoffen, maar heeft het ook een waterafstotende en dampdoorlatende werking.

Uw gevel is een belangrijk en kostbaar onderdeel van uw pand en verdient het ook als zodanig te worden behandeld. Door ASMS een professionele gevelbescherming te laten aanbrengen, weet u in ieder geval zeker dat u alles hebt gedaan aan een optimaal behoud van uw gevel.