Torbo

Gevelreinigen met zachte vochtige zandstraling

Gevelreinigen met zachte vochtige zandstraling

Torbo is een manier van gevelreinigen met zachte vochtige zandstraling. Het systeem kent meerdere voordelen waarvan het voorkomen van beschadigingen aan uw gevel tijdens de gevelreiniging wel de belangrijkste is. Het Torbo-systeem verwijdert zowel ‘natuurlijke’ afzetting op uw gevel door luchtvervuiling en algenvorming, als verf etc. Naast gevels kunnen ook vloeren of andere betonnen oppervlakken behoedzaam en krachtig met het Torbo-systeem worden gereinigd.

Vrijwel iedere gevel is geschikt voor reiniging met Torbo. Ook kwetsbare gevels, die door een chemische reiniging aangetast kunnen raken, kunt u gerust aan onze ervaring en het Torbo-systeem overlaten. Denk eens aan de schade die een chemische gevelreiniging aan uw ramen, deuren en beplanting kan veroorzaken?

Het Torbo-systeem reduceert u deze risico’s tot nihil. Bovendien is het een biologisch verantwoord systeem waarbij wordt gewerkt met zand en water. Hierdoor vormt deze manier van reinigen, in tegenstelling tot chemische varianten, een minimale belasting voor het milieu en is het een schone en stofvrije manier van het reinigen van uw gevel.

ASMS - Grote Steenweg 99, 2550 Kontich, BelgiŽ - Tel: 0495 322 961 - BTW: 0474 886 462 - info@asms.be